Klanten over onze tafels

Een familie uit Almere:

Wij hebben een aantal jaren geleden een nieuw, vrijstaand huis gebouwd. Het was altijd onze droom om tussen de keuken en de woonkamer een grote tafel te hebben. Maar ook een praktische tafel. Met onze twee kinderen van 4 en 2 is een kras zo gemaakt. En geknoeid wordt er ook. Met een potigetafel hebben we eindelijk onze droomtafel in huis.

 

Een familie uit Abcoude:

Wij hebben een heel lang woonhuis, dat vrij smal is. Het vrijstaand keukenblok van 80 cm breed staat midden in de keuken. Wij zochten een lange tafel, die maar 80 cm breed mocht zijn. Met een stoere uitstraling. Onze potigetafel van 250 bij 80 cm past precies in de lengte van de het keukenblok.

Een familie uit Zuid Limburg:

Wij hebben vijf jaar aan de verbouwing van onze boerderij gewerkt. Een onderdeel van de verbouwing is een grote glazen pui, die door de plaatselijke smid op maat is gelast. We wilden een tafel met een zelfde uitstraling. De vloerdelen die we nog over hadden hebben we gebruikt als blad voor onze potige tafel van 270 bij 100 cm.

 

Een familie uit Oost Nederland:

Wij waren al lang op zoek naar een grote betaalbare tafel, met een stoere uitstraling. Wij houden wel van design, maar niet van ‘clean en voorspelbaar’. De potigetafel van 3,20 bij 1,10 met het underlayment blad past perfect. De slotbouten in het frame geven de tafel een stoere finish. De blanke poedercoating is heel industrieel.tafel oost nederland